DO SADA SAM ĆUTAO, VIŠE NEĆU! Palma opleo po Milu: Prvo si priznao Kosovo, sad otimaš imovinu SPC

Autor: Tanjug

Vesti

26.12.2019

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine grada Jagodine i narodni poslanik Dragan Marković Palma izjavio je večeras da više neće slati učenike osnovnih škola na letovanje u Crnu Goru, jer, kako je rekao, neće da "puni budžet" crnogorskom predsedniku Milu Ðukanoviću, koji je prvi priznao Kosovo a sada otima imovinu Srpske pravoslavne crkve.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Marković Palma

- Ja molim građane Srbije da ne pune budžet nekome ko se zove Milo Ðukanović, ko od tih para finansira Šiptare Haradinaja, Tačija i ostale koljače srpskog naroda na Kosovu i Metohiji - rekao je Marković na tradicionalnom novogodišnjem koktelu koga je upriličila Skupština grada, a kojem je prisustovao i prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

- Ovo nije moj udar na crnogorski narod, crnogorski narod je dobar i mi immo mnogo brakova srpsko-crnogorskih, ali Milo Ðukanović, ne želim da se mešam u unutrašnje stvari Crne Gore, radi na štetu Srbije i srpskog naroda, a Srbija je finansirala obnovu Crne Gore kada je bio zemljotres i 75 odsto turističkih destinacija u Crnoj Gori izgradili su Srbi - rekao je Marković.

 

 

- Do sada sam ćutao, ali sam večeras odlučio da progovorima, neću više da ćutim - rekao je Marković.

Govoreći o Jagodini, Marković je ocenio da je ove godine, i proteklih, mnogo urađeno na ekonomaskom i socijalnom planu grada i sela i "tako će biti nastavljeno i iduće godine, kada će biti otvorene dve nove fabrike investitora iz Austrije i Nemačke, a treću proširuje italijanska kompanija ''Mobi Turi'', koja u Jagodini uspešno posluje nekoliko godina.

On je dodao i da privreda Jagodine, već nekoliko godina beleži spoljnotrgovinski suficit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading