Vladimir Đukanović o Vučićevom odlasku u Crnu Goru: Sloga i mir među braćom!

Autor: Republika

Vesti

03.01.2020

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Predsednik Srbije mora da ode u času kada je našem narodu u Crnoj Gori najteže da bude sa njim", poručuje na svom Fejsbuk profilu poslanik Vladimir Đukanović.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vladimir Đukanović

On dalje navodi:

- Poruka bratske ljubavi mora da se pokaže i on za to ima blagoslov Njegove Svetosti Patrijarha Irineja. Otuda, taj blagoslov je jasan putokaz šta mu je činiti. Potrebno nam je jedinstvo, potrebno je da se jasno naznači da će Srbija biti uz srpski narod i da će mu pomoći da očuva svoj identitet i svetinje.

Nesloga srpskog naroda i njegov konflikt sa maticom zagovaraju pojedinci zbog svoji sitnih politikantskih ciljeva i ličnih ambicija, a ima ih nažalost među nama draga braćo i sestre. Nema potrebe da se predsednik Srbije osvrće na njih. Poruku srpske sloge koju nosi njegova poseta Crnoj Gori je najbitnija, jer praznik Hristovog rođenja upravo to govori - sloga i mir među braćom - piše Đukanović.

 

 

Predsednik Vučić o poseti Crnoj Gori

- Da li ćemo ići odlučićemo u narednih 24 ili 36 časova. Predsednik sam da bih rešavao teške i važne probleme, ali i da budem sa našim narodom kada mu je teško - kaže Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Dejan

03.01.2020 10:15

Trebamo pomoći našem narodu u CG. Ponosni smo šta sve čini Predsednik Srbije kako bi dao jaku podršku našem narodu u CG.

Petko

03.01.2020 10:18

Apsolutno podrzavam posetu Predsednika Vucica braci Srbima u C.Gori.Njima ce to mnogo znaciti-videce da nisu sami-zivela Srbija.!!

Petko

03.01.2020 10:20

To je Predsednik-uvek uz Srbe ma gde bili...bravo Aleksandre,ziv bio.!!

Pavle

03.01.2020 10:22

Sasvim je prirodna odluka da, u ovom trenutku, Vučić ode u Crnu Goru i bude uz srpski narod.