Vučić čestitao Kurcu stupanje na dužnost kancelara

Autor: Tanjug

Vesti

07.01.2020

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je, povodom stupanja na dužnost, čestitku kancelaru Austrije Sebastijanu Kurcu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Sebastijan Kurc i Aleksandar Vučić

- Primite moje iskrene čestitke i najbolje želje za uspeh u radu na dužnosti austrijskog kancelara. Veliko poverenje, ukazano Vašem znanju i političkom iskustvu, nosi i veliku odgovornost. Uveren sam da ćete, uz Vama svojstvenu volju i predanost radu, nastaviti da vodite Austriju putem uspeha i napretka, na dobrobit cele Evrope - naveo je Vučić u čestitki.

Kako je saopšteno iz predsednikovog kabineta, on je izrazio uverenje da će kroz buduću saradnju doprinositi sve boljim političkim odnosima i ekonomskoj saradnji Srbije i Austrije, na dobrobit obe zemlje.

- U nama ćete uvek imati i pouzdanog partnera u očuvanju mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu, jer čvrsto verujemo da je politika saradnje jedini način za napredak regiona - naglasio je Vučić. 

On se takođe zahvalio Sebastijanu Kurcu na razumevanju i podršci Austrije za evropski put Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Zeljko85

07.01.2020 15:10

Vraća se Sebastijan Kurc na mestu gde je najbolji, što i nama odgovara jer će imati bolju saradnju sa Austrijom.

Milomir

07.01.2020 15:25

Sve čestitke kancelaru. Puno uspeha u radu i da svoj posao obavlja časno i pošteno na dobrobit svih naroda kako u Austriji tako i širom Evrope!

Sanja

07.01.2020 15:31

Srbija uvek čestita bitne događaje svima.

Cica

07.01.2020 15:47

Neka mu je sa srecom