Milićević oštro osudio izjavu Vesne Pešić: To je najava krvoprolića i poziv na ubistvo predsednika Vučića

Autor: Tanjug

Vesti

18.01.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Skupštine Srbije Ðorđe Milićević osudio je danas "poziv Vesne Pešić na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića".

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Đorđe Milićević

- Deo opozicije čije delovanje iz senke generiše Vesna Pešić je posle svih neuspelih pokušaja da dođe do vlasti, krenuo putem bezumlja i bukvalnog linča, što potvrđuje poziv Vesne Pešić na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića - naveo je Milićević u saopštenju za javnost.

On je ocenio je takva najava krvoprolića pokazali da su ti "nazovi političari ogoljeno krenuli da ostvare ono što su od početka naumili - vlast po svaku cenu pa i po cenu života predsednika Srbije".


- Na njihovu žalost taj naum neće ostvariti jer im to ne dozvoljavaju građani Srbije koji za razliku od njih vole svoju državu i na demokratski način odlučuju ko će biti njihov predstavnik i voditi Srbiju putem prosperiteta, a to je nesumnjivo Aleksandar Vučić - istakao je Milićević, koji je i visoki zvaničnik Socijalističke partije Srbije.

 

 

On je poručio Vesni Pešić "i onim koje ona predvodi mora biti jasno da ih građani Srbije ne žele, jer je građanima Srbije stalo do mira i stabilnosti u državi, napretka i boljeg života, a garancija da će se to ostvariti jeste politika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije".


Milićević je zaključio i da je krajnje vreme da pravosudni organi reaguju i postupe u skladu sa svojim nadležnostima, s obziroma da je Vesna Pešić svojim stavom na najgrublji način ne samo atakovala na život Aleksandra Vučića već i na državu čiji je on predsednik.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Nikoletka

18.01.2020 16:53

Osecaju da nemaju sansu da pobede na izborima pa se po opozicionom starom obicaju vratili pretnjama i ucenama.Ovo je kap koja preliva času.

ena

18.01.2020 17:32

Ovakve reci ne prilice jednoj zeni.

Dejanča

18.01.2020 18:24

Ovakvo njeno ponašanje je za svaku osudu. Nadležni organi da što pre reaguju i da shvate ovo kao ozbiljnu pretnju!!!!! Osuđujem ovakvko ponašanje.

Mirjana

18.01.2020 18:40

Gospodju treba da bude sramota za ovakvih izgovorene reci.