ČLAN PREDSEDNIŠTVA SNS LUKA PETROVIĆ PORUČIO VESNI PEŠIĆ: Žao mi je zbog Vaše demencije, ali ostavite predsednika Vučića i Srbiju na miru

Autor: Republika

Vesti

18.01.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Luka Petrović oštro je kritikovao skandaloznu izjavu Vesne Pešić kojoj je pozvala na ubistvo srpskog predsednika Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: youtube.com/SNS Beograd
Luka Petrović

- Gospođo Pešić, treba da Vas bude sramota zbog pretnji smrću koje ste uputili predsedniku Aleksandru Vučiću. Zašto je jedino mrznja, Vama i Vašim saradnicima Đilasu i Jeremiću, prema Aleksandru Vucicu i svemu što on dobro radi za našu zemlju i naš narod, jedino što vas spaja i pokreće - upitao je Petrović.

On je upozorio Pešićevu da mržnja i zlo nikome nije donelo dobro u životu. 

Vaša demencija je izgleda uzela maha i meni je žao zbog toga, ali ostavite Srbiju više na miru. Svega čega ste se dohvatili, vi i vama slični, ste unistili, opljačkali i razorili. Pustite Aleksandra Vučića da se bori kako za vas tako i za naš narod i našu Srbiju. Da nastavimo sa novim investicijama, novim radnim mestima, novim auto putevima - istakao je Petrović poručivši joj da će "koliko god vi mrzeli i vređali, pristojna i moderna Srbija uvek će pobediti".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading