SNS JUŽNOG BANATA: Zašto nadležni i dalje ćute na pretnje predsedniku Vučiću ubistvom

Autor: Republika

Vesti

18.01.2020

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka u južnobanatskom okrugu ocenila je da su "nemoćni i nesposobni opozicioni lideri danas dotakli dno", povodom pretnji smrću predsedniku Srbije koje je uputila Vesna Pešić.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

- Vesna Pešić, pramajka svih političkih preletača (promenila 10 stranaka), demonstrirala je kako ta nemoć prerasta u ekstremizam, a sociološkinja u krvožednu osobu. Objavila je, pa potom obrisala, monstruozni tvit, u kojem je pozvala na ubistvo Predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Srpska napredna stranka i veći deo javnosti oštro reaguju. Nažalost, Tužilaštvo ćuti. Samo dan nakon što je Vučić javno objasnio Srbiji sve njihove marifetluke i odluke kojima se narko dileri i drugi kriminalci oslobađaju odgovornosti, na očigled cele nacije - saopštio je SNS Južnog Banata.

Južnobanatski SNS ističe i da ovakvi tvitovi, javne izjave uokvirene u nastavak morbidne kampanje Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih, ukazuju na to kako bi se opozicija ponašala prema svima koji misle drugačije, ako bi ikada iko od njih ponovo došao na vlast.

- U ovom tvitu je javno izrečeno njihovo razmišljanje, ono što među sobom razgovaraju i o čemu razmišljaju. Iz ovog tvita vidimo da je istina da opozicija svoju jedinu šansu vidi u ubistvu Aleksandra Vučića, što je monstruozno, pogotovo od onih koji se, očigledno lažno, predstavljaju kao politički naslednici ubijenog Premijera Srbije Zorana Đinđića. Rezultate nemaju, rad i poštenje ne poznaju, probali su lažima i izmišljenim aferama. Narod ih je prozreo. Nisu i ne mogu da pobede Aleksandra Vučića. Sada se vidi, nasilje i ubistva jesu njihova jedina politika - saopštio je SNS južnobanatskog okruga.

Da podsetimo, Pešićeva je bila članica deset političkih organizacija: UJDI, Saveza reformskih snaga, Reformske stranke, GSS, Deposa, Otpora, Koalicije Zajedno, DOS-a, pokreta „5. oktobar" i konačno LDP-a. Poznata je po lažiranju Skupštine GSS, podršci bombardovanju Srbije i životu koji ne priliči diplomati, a koji je vodila dok je bila ambasadorka Srbije u Meksiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Hedona

18.01.2020 18:13

Svi danas koriste haos u tužilaštvu, jer tužilaštvo ne funkcioniše.

Ceca

18.01.2020 18:17

Bolesne ideje zabludne Vesne P. ako bi gledali retrospektivo, poznat je njen ucinak, Srbija sa sličnima niti bi krenula napred, niti će takvi odlučivati o napretku Srbije. Sramno je što se njima ne pozabavi tužilaštvo.

Mia

18.01.2020 18:22

Tuzilastvo treba da reaguje ne sramne reci ove zle zene i krvozedne vestice u politici.Izostanak reacije tuzilastva ce jos jednom dokazati da nam je tuzilastvo u velikom problemu.

Marko

18.01.2020 18:30

Ovo zaista već jednom treba da se procesuira !