(VIDEO) Direktor Srpskog telegrafa: Protiv Srbije i srpskog naroda krenula je ozbiljna kampanja sa svih strana jer je postala lider na Balkanu!

Autor: pink.rs, Republika

Vesti

19.01.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović gostovao je na TV Pink. Tom prilikom je rekao kako je protiv Srbije i srpskog naroda krenula ozbiljna kamapanja sa svih strana.

Foto: printscreen/TVPink
Saša Milovanović

- Ta kampanja ne može da se desi sama. Ona je negde isplanirana, negde su poslagane kockice ko će šta da radi. Razloga ima dosta, ali je jedan od glavnih razloga to što je Srbija postala lider na Balkanu, što je Srbija nikad jača i vojno i ekonomski, i što svi koji dolaze da investiraju, investiraju u Srbiji, zaobilaze zemlje Evropske unije - kazao je Milovanović.

On je objasnio da svima smeta to što se u Srbiji grade putevi, klinički centri i fabrike.

- To smeta prvo ovima u okruženju, smeta drugim malnjim zemljama koje vide Srbiju kako raste i kako se razvija, a kod njih se ne dešava ništa. Toga se boje - kaže on i dodaje da se predsednik Aleksandar Vučić u mnogo više navrata sastao sa svetksim liderima u poređenju sa kolegama iz regiona.

Milovnanović se osrnuo i na Tvit Vesne Pešić u kom ona direktno napada predsednika Vučića rekavši da je i pre bilo onih koji su pozivali na ubistvo ptrdsedniks Vučića.

- Nema tu šta da tuamčite, to je ptpuno jasno. Žena koja ima toliko godina iskustva bi trebalo da daje nama savete, da nam govori kako se treba ponašati u političkom životu. Svi mlađi političari ne mogu ništa da nauče od nje osim toga da treba da uzmu dugu cev i da pucaju političkim protivnicima u glavu - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Mrmot

19.01.2020 15:02

Srbija mora da bude spremna na ovu vrstu hibridnog rata.

Kole

19.01.2020 15:40

To smeta prvo ovima u okruženju, smeta drugim manjim zemljama koje vide Srbiju kako raste i kako se razvija, a kod njih se ne dešava ništa.

Hrabra

19.01.2020 16:26

izgleda da je tako, neko kome ne odgovara da je Srbija jaka drzava i stabilna, da ima opremljenu vojsku i spremnu sa jakim naoruzanjem, ekonomski stabilnu, drzava kojoj bi pozavideli

Jovana

19.01.2020 18:03

Svima okolo smeta što je Srbija na stabilnim nogama i što ima toliko investitora koji ulažu u našu zemlju.