Božović spustio Boška na zemlju

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.01.2020

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Demokratske stranke Balša Božović izjavio je večeras da je Pokret Dveri ponovio reči mržnje Boška Obradovića prema Dragoljubu Mićunoviću i poručio predsedniku stranke Zoranu Lutovcu da je vreme da odbrani njihovo i dostojanstvo birača demokrata.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Balša Božović / Boško Obradović

- Dveri opet ponosno ponovile reči mržnje Boška Obradovića prema prof. Mućunoviću i dobrom delu demokrata. Iskreno verujem u rukovodstvo stranke i predsednika Zorana Lutovca da ovo neće ostati samo na rečima osude već da je vreme da odbranimo svoje i dostojanstvo naših birača - napisao je Božović na tviteru.

Ako deo bivšeg rukovodstva Demokratske stranke hoće da izađe na izbore - ko im brani, upitao je danas Pokret Dveri.

Uvereni su da je DS ono što iznosi Zoran Lutovac kao predsednik DS i glas apsolutne većine članova DS, dok je, navode, "uvreda za sve prave demokrate" ono što govori i radi Dragoljub Mićunović protiv odluka rukovodećih organa stranke i demokratske volje većine, "kao što je nekada govorio i radio i protiv Zorana Ðinđića".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading