Stefanović: Obradovićeve tvrdnje o biračkom spisku su izmišljotine

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.01.2020

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da je potpuna izmišljotina tvrdnja predsenika Dveri Boška Obradovića da vladajuća stranka priprema smanjenje broja birača u jedinstvenom biračkom spisku.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

- Obradović je danas, kao i obično, potpuno izmislio svaki podatak koji je pomenuo, ovoga puta pokušavajući da obmane građane Srbije kako će navodno broj birača u biračkom spisku biti manji za gotovo dva miliona - naveo je Stefanović u pisanoj izjavi.

On je istakao da je broj birača gotovo identičan onom iz 2017. godine i umanjen samo za broj preminulih i onih koji po zakonu više nisu državljani Srbije.

I pored toga, dodaje Stefanović, Obradović nedostatak suštinskog političkog programa i afere Dragana Đilasa i "drugih klanova svoje koalicije", pokušava da prikrije novim izmišljotinama, koje su samo deo njihove kampanje "zasipanja" javnosti lažnim informacija i vestima.

Stefanović je podsetio da danas svaki gradjanin Srbije ima mogućnost da proveri da li je u biračkom spisku, i to i elektronski i lično uvidom u izvod iz biračkog spiska, što, kaže, samo potvrdjuje da su Obradovićeve tvrdnje besmislica.

- Podsećam građane da su predstavnici SzS-a slične laži iznosili i kada su besramno tvrdili da je na beogradskim opštinama upisano 15.000 novih birača, a ispostavilo se da se radi o potpunim izmišljotinama. Za te laži građanima se nikada nisu izvinili - kaže Stefanović.

On je dodao da je sada jasno da građani žele da izadju na izbore i opredele se za svoju budućnost, a da Đilas i Obradović više ne znaju šta će novo da izmisle kako bi opravdali krah njihovog političkog delovanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading