Šiptari slave Pešićevu zbog pretnji Vučiću

Autor:

Vesti

22.01.2020

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šiptari su na sva zvona pozdravili pretnje koje je Đilasova promoterka Vesna Pešić uputila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, poručujući da je "jedino rešenje cev u glavu", što je više nego jasna aluzija na to da ga treba ubiti.

RepublikaFoto: youtube.com/N1/Printscreen/Twitter
Vesna Pešić i njen skandalozni tvit

sTako je nekadašnja predsednica Građanskog saveza Srbije i ambasadorka u Meksiku, a sada Đilasova promoterka postala glavna zvezda prištinskih medija.

Kosovski mediji na albanskom jeziku jedva su dočekali da Pešićeva kao promoterka stavova Đilasovog SZS opljune po Srbiji. Gotovo svi su preneli deo njenog intervjua koji je dala dnevnom listu Danas, gde je na pitanje o brutalnoj pretnji predsedniku Srbije rekla da je sada gore nego u vreme Slobodana Miloševića.

Pešićeva je inače saslušana juče u svojstvu građanina po nalogu Višeg javnog tužilaštva zbog navoda koje je objavila na Tviteru o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Podsetimo, ona je u subotu napisala:

- Hajde, bre, da vas vidim šta ćete kada se proglasi doživotnim predsednikom. Dok tviteraši bezbrižno tviterišu. O tome ne mislite. Eno ga Putin baš to radi. Ako Brnabićka da ostavku, da znate, sprema se doživotni Vučić. E nema tu bojkota, samo cev u glavu.

Foto: koha.net
Obožavaju je u Prištini: Vesna Pešić

Portparolka tužilaštva Irena Bjeloš precizirala je da Vesna Pešić nema status osumnjičenog i da će njeno ispitivanje biti u svojstvu građanina, što se i desilo, iako se na društvenim mrežama, verovatno ne slučajno, pojavila gomila dezinformacija da je navodno pritvorena, pa je sve ličilo na neku vrstu specijalnog rata.

Pešićeva je izjavu u odeljenju za suzbijanje visokotehnološkog kriminala davala oko 10 minuta, a prethodno je i sama objavila da je dobila poziv na saslušanje.

- Danas idem u policiju na njihov poziv. Možda bi oni voleli da se zovu modernije kako su se predstavili, ali ja sam starinska, pa ih zovem po imenu na rođenju policija - tvitnula je Pešićeva, a po povratku iz tužilaštva dodala sledeće:

- Prošlo je i ja sam se dobro držala, tviteraši ne moraju da brinu. Hvala svima za podršku u ovom besmislenom slučaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading