Đilasov gubitnički potez: Reakcije na odluku lidera SZS da izađe na izbore!

Autor:

Vesti

23.01.2020

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas je prelomio - ipak izlazi na izbore! Time je zabio nož u leđa koalicionim partnerima iz opozicije. Vođa SZS odlučio je da odustane od bojkota predstojećih parlamentarnih izbora, a tu odluku da realizuje zakulisnim putem preko udruženja 1 od 5 miliona. Ovaj pokret izašao je sa ultimatumom upućenom Stranci moderne Srbije (SMS) i Novoj stranci, koji glasi da ako za sedam dana ove dve partije ne proglase bojkot, oni će izaći na predstojeće izbore.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Reakcije na Đilasovu odluku!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Milenko Jovanov, SNS

- Najpre ih je sve naterao da se javno zakunu da neće na izbore. Svakoga ko je pisnuo drugačije, provlačio je kroz blato, vređao i optuživao za izdaju, a kada se i poslednji javno zakleo na bojkot, on objavi da će na izbore njegovi omladinci. Eto, to je Đilas! - kaže Milenko Jovanov.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Đorđe Milićević, SPS

- I Đilasu i tom delu opozicije je sasvim jasno da bojkot nije uspeo. U tom gubitničkom potezu on je našao način da se nekako pojavi na izborima, makar se prikrivajući iza omladine SZS. Bez obzira na sve, Đilas dobro zna da će izborni uslovi biti fer - navodi Đorđe Milićević.

RepublikaFoto: Tanjug/J.Pap
Momo Čolaković, PUPS

- Jako bi dobro bilo ako je Đilas konačno shvatio da je najbolje da izađe na izbore, pa na njima da pokaže kolika je to podrška koju on zamišlja da ima. To je demokratska tekovina modernog društva, od koje Đilas kao deklarisani legalista ne bi trebalo da beži - tvrdi Momo Čolaković.

Na svojim Tviter profilima su reagovali i Đorđe Vukadinović i Sergej Trifunović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Đorđe Vukadinović

- Bilo je, onomad, par dana dileme i preispitivanja - jer je lakše plivati u grupi. Ali, večeras, nakon što videh ovaj "jovanjica" nastup mladih gardista iz 1 od 5 miliona, moram reći da sam srećan i ponosan što nisam potpisao tzv. "sporazum sa narodom". Ludnica je postala opšta - napisao je Vukadinović.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Sergej Trifunović

- Razmišljam, pošto sam ipak nesvršeni student, dakle još uvek student, da napustim PSG i učlanim se u 1 od 5 miliona. Nešto mi se baš ide na izbore - navodi na svom profilu Trifunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Joca

23.01.2020 07:30

Naravno da izlazi, sve je to bila samo farsa...kao da je nekoga briga i ako ne izadje :)

jasna

23.01.2020 07:39

Dugo im je i trajala zajednica.

Sasa

23.01.2020 08:03

Ovi Djilasovi postupci samo govore kakav je zapravo on covek, nepouzdan i nije od reci.

meda

23.01.2020 08:06

Dugo im je trajala zajednica