Vesić: Đilas uspešno uništava opoziciju jer je izabrao put laži i nasilja

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

01.02.2020

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvaničnik Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić ocenio je danas da Dragan Ðilas, "otkada je preuzeo opoziciju, uspešno je uništava", jer je izabrao "put laži i nasilja" i jer se od njega ne može da čuje nijedan konkretan predlog.

RepublikaFoto: Republika
Goran Vesić

Kako prenose mediji, on je posebno ukazao na aferu "Jovanjica" i odluku Tužilaštva za organizovani kriminal da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegov brat Andrej nisu bili ni u kakvom kontaktu s vlasnikom te farme na kojoj je pronađeno nekoliko tona marihuane, a za šta ih je optuživala opozicija.

- To je primer kako funkcioniše Ðilasova fabrika laži. Sećate li se kada je na konferenciju za štampu izašao Aleksić, Ðilasov i Jeremićev potrčko, i rekao da su Aleksandar i Andrej Vučić bili u kontaktu sa uhapšenim vlasnikom ''Jovanjice''...

Evo, juče smo dobili od Tužilaštva za organizovani kriminal da je ta krivična prijava odbačena. Da li će sada taj Aleksić da odgovara za laži", upitao je Vesić.

On je ocenio da je "priča o ''Jovanjici'' najbolji dokaz kako funkcioniše to društvo i kako bi izgledalo srpsko društvo da je Ðilas na vlasti".

- Sa jedne strane imate rad i rezultate, borbu za život i standard ljudi, a sa druge laži i ništa više -  zaključio je Vesić, koji je i zamenik gradonačelnika Beograda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Zeljko85

01.02.2020 13:13

Đilas je uništio, kompromitovao ili kupio stranke poput DS, SDS, G17+, PSIP (Marinika Tepić), i evo sada i 1 od 5 miliona organizaciju, sada pokušava da kupi i Dveri, a pokušao je da kupi i PSG koji se za sada ne daju.

Milica Milicic

01.02.2020 13:25

Istina uvek ispliva na povrsinu, a oni koji su lagali gube.

Jasna

01.02.2020 13:57

Opozicija ne postoji otkako je Djilas napravio Szs. Unistio je jednu veliku DS. Sada na opoziciji postoji samo njegov SSp koji nije uspeo da se nametne u narodu.

Marija

01.02.2020 14:24

Djilas se oduvek bavio ovakim stvarima, iznosenje neistine, napadao casne ljude... Ljudi mu poveruju u prvi mah,ali brzo prepoznaju njegovo pravo lice...