Marinika i muž zgazili pešaka! Đilasovkin suprug imao alkohol u krvi

Autor:

Vesti

03.02.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić, narodna poslanica i funkcionerka Đilasove Stranke slobode i pravde (SSP), učestvovala je u saobraćajnoj nesreći u kojoj je njen suprug Milan Tepić udario automobilom pešaka u Temerinu. Pešak Tomislav Kovačević iz Bačkog Jarka je tada teško povređen i zbrinut je na hirurškom odeljenju KC Vojvodine u Novom Sadu.

RepublikaFoto: Facebook.com/Marinika Tepić
Marinika i Milan Tepić

SVE U ZAPISNIKU

Tepić, iako je na merenju alko-test aparatom, oko sat vremena posle udesa, imao 0,13 miligrama alkohola u krvi, nikada nije odgovarao. Takođe, nije mu rađena analiza krvi, što je inače uobičajena procedura kad god je u pitanju nesreća u kojoj je neko povređen, već je samo duvao da bi se utvrdila količina alkohola. Naš list dobio je telefonom povređenog Kovačevića, koji nije želeo ništa da komentariše osim što nam je rekao "sve je to završeno" (pogledajte okvir).

Prema informacijama do kojih je došao naš list, a sve je navedeno i u zapisniku o nesreći u koji smo imali uvid, udes se dogodilo 29. januara 2015. godine, oko 17.30, u Novosadskoj ulici u Temerinu, kod broja 8. Do nesreće je došlo kada je Kovačević, koji je bio pijan (izmereno mu je 3,34 miligrama alkohola u krvi), pokušao da pređe kolovoz van pešačkog prelaza. Vozač koji je vozio mercedes ispred Milana i Marinike Tepić, koji su bili u vozilu iza, uspeo je da izbegne Kovačevića, dok su Tepići naleteli na njega svojim folksvagen pasatom.

Udareni pešak: Neću da pričam, sve je to završeno

Srpski telegraf telefonom je dobio Tomislava Kovačevića, ali ovaj nije želeo da komentariše detalje nesreće ni to što Marinikinom mužu nije vađena krv, već je samo testiran alkometrom.

- Sve je to završeno. To je sve gotovo. Neću o tome - rekao je Kovačević, a na pitanje kako komentariše to što je protiv Marinikinog muža obustavljena istraga, spustio je slušalicu.

Put prav, kolovoz suv i čist

U policijskom zapisniku konstatovano je da su uslovi za vožnju bili idealni. Kako se navodi, put je bio prav, bez suženja, a kolovoz suv i čist.

Folksvagen je Kovačevića udario levim delom, a kada je policija stigla na lice mesta, konstatovala je da je Tepić nakon nesreće pomerao vozilo, sklonivši ga na zemljani deo pored puta.

POSTUPAK OBUSTAVLJEN

Udareni pešak vozilom Hitne pomoći odmah je prevezen na KC Vojvodine, gde su mu konstatovane mnogobrojne povrede i zadržan je na klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju.

Postupak protiv Milana Tepića u ovom slučaju je obustavljen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (51)

Loading
star

03.02.2020 08:01

Pretnjama i parama su Marinika i njen muž zavredili ćutanje udarenog pešaka.

bole

03.02.2020 08:07

Postupak obustavljen? Zakontreba da važi I za muža "Svete Marinike".

Katja

03.02.2020 08:18

Zaista ne treba sedeti zs volan ako se konzumira alkohol, jer uvek može svašta da se desi.

Natasa

03.02.2020 08:19

Jako lep primer daju svojim glasacima!Svi treba da odgovaraju za svoja dela/nedela bili oni poznati ili ne!