Novica udario na Vuka! Jeremić drugima broji opoziciona krvna zrnca, a nekada je pričao drugačiju priču

Autor: espreso

Vesti

04.02.2020

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reagujući na Jeremićevu izjavu da je Metla 2020 jedan od "instant pokreta" koji treba da posluže kao lažna opozicija vlasti, Antić je ocenio da je lider Narodne stranke "lažni patriota i lažni opozicionar".

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Novica Antić

Član Predsedništva pokreta Metla 2020 Novica Antić optužio je lidera Narodne stranke Vuka Jeremića da je nekada "davao kvorum i glasao za budžet" režima Aleksandra Vučića a da danas "bez ikakvog stida prebrojava drugima opoziciona krvna zrnca".

Reagujući na Jeremićevu izjavu da je Metla 2020 jedan od "instant pokreta" koji treba da posluže kao lažna opozicija vlasti, Antić je ocenio da je lider Narodne stranke "lažni patriota i lažni opozicionar".

"Nekada je izričito tvrdio da Srbija treba da postane članica NATO pakta, o čemu nedvosmisleno svedoče Vikiliks depeše, a danas se tobože zalaže za vojnu neutralnost. Isto tako žestoko kritikuje Briselski sporazum a 2013. nije hteo ili nije smeo da glasa protiv njega u Skupštini Srbije", naveo je Antić a preneo pokret Metla 2020. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Mrmot

04.02.2020 20:11

Vuk Jeremić menja svoju priču kako vetar dune.

Hedona

04.02.2020 20:21

Nisu normalni to je definitivno. Novica Antić je u pravu ovde treba da radi jedna metla, i da Skupština ne treba biti cirkus. Vreme je da Dragan Đilas, Vuk jeremić, Obradović prestanu da se bave politikom.

Mackica

04.02.2020 20:59

Jeremic je poznat po svojoj kvd (kako vetar duva) politici, a trenutno mu najvise odgovara Djilasova politika jer on najbolje placa, a Vuku treba za soping u Njujorku, a Ho u zatvoru.

Milenko

04.02.2020 21:06

Jeremic je vec poznat kao ljigavac i prevrtljivac. Okrece se kako mu kad odgovara kad licni interesi za koje se zalaze i bori zahtevaju.