Bratislav Jugović: Uspeh jedne politike se meri podrškom građana i međunarodnim ugledom

Autor:

Vesti

07.02.2020

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Među najvažnijim rezultatima Vučićeve spoljne politike jesu 17 povlačenje priznanja lažne države Kosovo", izjavio je člana Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović.

RepublikaFoto: youtube.com/Bato Jugovic
Bratislav Jugović

- Pošteno je reći da je taj rezultat posledica diplomatske pobede kojom je srpska delegacije na čelu sa ministrom Nebojšom Stefanovićem sprečila da lažna država Kosovo postane članica Interpola. Udar na narko-mafiju se meri najvećim zaplenama droga i opojnih supstanci na Balkanu, što ne može biti rezultat koji se ne svrstava među najvažnije rezultate aktuelne Vlade.

Uspeh jedne politike se meri podrškom građana i međunarodnim ugledom koji se Aleksandru Vučiću ne može osporiti. Srbija ga je zbog toga i izabrala u prvom krugu predsedničkih izbora. Pravo da ocenjuje Vladu Republike Srbije imaju samo građanke i građani Srbije. Neograničen rok trajanja jedino ima interes Srbije - izjavio je  Jugović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading