Lončar: Mlađa Đorđević je čovek koji ne zna šta je levo, šta je desno

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.02.2020

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mlađan Đorđević je jedan nižerazredni saradnik jedne strane službe koji ne zna ni ulicu da pređe, dok mu oni ne kažu". Tako je ministar zdravlja u Vladi Srbije Zlatibor Lončar odgovorio na novinarsko pitanje u vezi sa navodima bivšeg savetnika Predsednika Srbije Borisa Tadića, Mlađana Đorđevića koje je izneo u intervjuu listu „Danas“ a na temu aktuelne vlasti u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Zlatibor Lončar

Đorđević je, između ostalog, ocenio da "Aleksandar Vučić nema nikakvu politiku osim očuvanja svoje vlasti zbog čega on već osam godina stalno laže, drži ljude u siromaštvu i strahu, ucenjuje i pririska". 

- Sećam se bio je savetnik tadašnjeg predsednika Srbije, sećam se da se vozio sa u automobilu sa zabodenim heklerom pored sedišta. Jedino kako se njega sećam jeste kako se vraćao sa Kosova, gde je išao da ljudima priča kakvu politiku da vode, pa su mu ljudi rekli šta misle o njemu“, odgovorio je Lončar na pitanje novinara o navodima Mlađana Đorđevića.

- Sve u svemu, to je čovek koji ne zna šta je levo, šta je desno - zaključio je Lončar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading