Putin čestitao Dan državnosti: Dalji napori obezbediće napredak dva bratska naroda

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

12.02.2020

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas čestitku predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, u kojoj se navodi da su odnosi dve zemlje, koji se temelje na viševekovnim tradicijama prijateljstva i duhovne bliskosti, na visokom nivou.

RepublikaFoto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić i Vladimir Putin

- Sa zadovoljstvom beležim dinamični razvoj bilateralnog političkog dijaloga, produktivne saradnje u različitim sferama. Ubeđen sam da ćemo zajedničkim naporima obezbediti dalji razvoj čitavog kompleksa rusko-srpskih veza za dobrobit naših bratskih naroda i u interesu jačanja stabilnosti i bezbednosti na evropskom kontinentu - naveo je Putin u čestitki.

Predsednik Rusije je, kako je naveo, "iz sveg srca" poželeo Vučiću dobro zdravlje i uspeh, a građanima Srbije sreću i prosperitet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Olja

12.02.2020 09:38

Srbija ima dobru medjunarodnu saradnju

Radenko

12.02.2020 09:42

Hvala predsedniku Vladimiru Vladimiroviču Putinu na iskrenim čestitkama Srbiji povodom dana državnosti.

Sara

12.02.2020 09:47

Lep gest predsednika Putina koji je i ovom prilikom pokazao prijateljstvo i ukazao poštovanje predsedniku i narodu Srbije.

sara

12.02.2020 10:04

Lep gest Putina.