OBRADOVIĆ PLJUJE VLAST: Brnabićeva je nebitna ikebana!

Autor: Tanjug

Vesti

04.10.2017

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović ocenio je danas kao diplomatski skandal učešće predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sastanku sa grčkim, bugarskim i rumunskim premijerom u Varni.

RepublikaFoto: Tanjug
Boško Obradović

Na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, Obradović je rekao da to nije bio sastanak predsednika tih država već premijera i upitao zašto juče u Bugarskoj nije bila premijerka Ana Brnabić.

- To je još jedan dokaz da je Ana Brnabić samo ikebana, a da je pravi v.d. premijera Aleksandar Vučić - kaže Obradović i navodi da i premijeri tih država znaju da je Brnabić nebitna i da sa njom nemaju šta da pričaju.

Zato kaže pozivaju Vučića da bi saznali šta misli Brnabić.

Za Vučića je rekao da pored toga što je lider SNS, šef države i koordinator službi bezbednosti, ima vremena da bude i gradonačelnik Beograda i direktor Nacionalne akademije za javnu upravu, o čijem osnivanju trenutno na sednici raspravlja parlament.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading