Vučić posadio Jeremića na mesto: Kada toliko lažete, onda pobrkate lončiće

Autor:

Vesti

13.02.2020

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić komentarišući izjave Vuka Jeremića rekao je danas da "kada neko toliko laže, onda mu je samo bitno da izgovori bilo kakvu rečenicu kako bi me napao".

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije prisustvuje bezbedonosnom forumu u Minihenu, gde je danas imao sastanak sa Ričardom Grenelom. Nakon susreta, Vučić se obratio medijima odgovarajući na pitanja novinara.

Na pitanje da prokomentariše opasku Vuka Jeremića o tome da "Aleksandar Vučić radi o glavi Amfilohiju Radoviću i da želi da preuzme proteste u Crnoj Gori", Vučić je odgovorio kontrapitanjem:

- Čekajte, ako sam ja izdajnik srpskih interesa i ako se dogovaram sa Milom Đukanovićem, kako ja onda mogu da preuzmem srpske proteste? To je contradictio in adjecto. Izgleda da su pobrkali neke lončiće. Kada neko toliko laže, onda to više nema smisla, samo je bitno da izgovori bilo kakvu rečenicu kako bi izvršio napad - rekao je Vučić.

Komentarišući svoj odnos sa Amfilohijem Radovićem, Vučić je rekao da ga poštuje i istakako kako sebe ne smatra velikim vernikom jer u crkvu ide samo na velike praznike. Ali, bez obzira na to, učiniće sve što je u njegovoj moći da sačuva srpski narod u Crnoj Gori.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Maja

13.02.2020 19:25

Jeremicu bi bolje bilo da smisli neku kampanju kako bi pomogao srpskom narodu, umesto da samo spominje Vucica.

Vuk

13.02.2020 19:31

jeremiću bi bilo bolje da se ne oglašava.

Milija

13.02.2020 19:40

Jeremić bi trebalo više da se pozabavi svojim političkim programom ako ga uopšte ima.

Sara

13.02.2020 20:05

Jeremić i kompanija izbornu kampanju su rešili da vode tako što će pričati neistine o Vučiću, umesto da se fokusiraju na to kako će doprineti građanima Srbije. Vrlo niski potezi po meni.