Handanović pogodio u centar: Boško se pali da je čačanski Če, Đilas troši milione...

Autor:

Vesti

09.02.2020

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damir Handanović, čovek koji svojim britkim komentarima ume da pronikne u karakter ljudi, ovoga puta je lidere opozicije postavio na svoje mesto.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Damir Handanović

On je na društvenoj mreži Tviter, prokomentarisao lidere Saveza za Srbiju, upoređujući njihove jalove težnje da liče na poznate ličnosti iz istorije.

- Boško se pali da je čačanski Če Gevara, Jeremić se u fensi patikama fura da je junak iz serije Beverli Hils, a Sergej očigledno umislio da je moderni Džems Din. Alo dečko, prestani da vučeš crte dok voziš, ubićeš nekoga. A u medjuvremenu, Djilas trosi milione i smeje se budalama - napisao je Handanović.

 

 

Ovim "seciranjem" opozicione političke scene, može se uvideti da je liderima opozicije više stalo da liče na zvezde iz sveta zabave, nego na ozbiljne i odgovorne državnike posvećenje radu na napretku države.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Mica

09.02.2020 14:57

Opozicija lici stvarno na neke izmisljene likove.Njima je sve zabava.Sa svim primerima ponasanja ne lice na odgovorne i uzorne ljude.

Mrmot

09.02.2020 15:17

Đilas je tu i najpametniji. Izgurao je ovo dvoje u prvi plan,dok on i dalje odlučuje o svemu.

milan306

09.02.2020 17:16

Uvek pogodi pravo u metu.Svaka mu je na mestu.

Damir

09.02.2020 17:19

Narod je davno uvideo ko su doticni i do cega je njima stalo.