Sergej se okružio nasilnicima!

Autor:

Vesti

14.02.2020

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider PSG Sergej Trifunović okružio se nasilnicima! Naime, Trifunović bez stida i stama pozira sa jednim od organizatora protesta "1 od 5 miliona" Milanom Maslakovićem, čiji je brat Aleksandar Maslaković (39) uhapšen je u Prokuplju zbog sumnje da je prebio A. A. (38).

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Sergej Trifunović

Brutalni obračun počeo je Maslaković sa još dve osobe tako što je kolima preprečio put kamionu kojim je upravljao oštećeni A. A. Nakon toga je Maslaković izašao sa sekirom iz vozila i počeo da tuče A. A., te mu razbio bočno staklo na kamionu. On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje i određeno mu je zadržavanje do 48 časova.

Inače, i Milan i Aleksandar su odranije poznati policiji i obojica su osuđivani. Uhapšeni Aleksandar je više puta osuđivan zbog droge i nasilničkog ponašanja, a Milan je osuđivan zbog nasilničkog ponašanja i teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Mima

14.02.2020 08:15

Sličan se sličnom raduje.

Vesna

14.02.2020 08:48

Okruzen je ljudima koji su najslicniji njemu!

Sale

14.02.2020 12:34

@Vesna - Sve propali politicari.

Krle

14.02.2020 08:53

Baš iznenađujuće da mu svi prijatelji imaju nasilničko ponašanje u saobraćaju. Izgleda da je to neki čudan virus koji se prenosi u Sergejevim krugovima. Njima je huliganstvo, izgleda, stvar prestiža.