Tupavi teroristički premijer sateran u ćošak: Kurtiju najveći saveznici okreću leđa

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

15.02.2020

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prištinska Gazeta ekspres ocenjuje danas da je svojim negativnim ocenama dva sporazuma Prištine i Beograda, uz insistiranje na taksama ili reciprocitetu, premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti "krenuo u direktne konfrontacije sa SAD".

RepublikaFoto: youtube.com/Slobodno Srpski
Aljbin Kurti precenio svoje mogućnosti i pao na nos

Kako prenosi Kosovo onlajn, izvori tog prištinskog dnevnika sa Minhenske bezbednosne konferencije govore o tome kako je Kurti zatvorio vrata glavnim kosovskim saveznicima, jer su americki državni sekretar Majk Pompeo i specijalni izaslanik Ričard Grenel odbili da se vide sa njim.

- Štaviše, nijedan visoki američki zvaničnik neće se sastati s Kurtijem bez ukidanja takse na srpsku robu - kaže izvor lista i dodaje da su za Vašington neprihvatljivi Kurtijevi stavovi o reciprocitetu i odbacivanje dva sporazuma postignuta s Beogradom.


Gazeta Ekspres piše da je Kurti zatražio u Minhenu da se sastane s Pompeom i Grenelom, ali da je njihov odgovor bio negativan.

- Niko ne može da narušava proces dijaloga - rekao je izvor prištinskog dnevnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading