Vulin o gadostima "ljotićevaca": Jedini lek su zakoni koji će ološa poslati na robiju

Autor: Tanjug

Vesti

15.02.2020

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane i predsednik PS Aleksandar Vulin izjavio je večeras da tolika mržnja , sa toliko gadosti, nikada nije viđena u javnom životu Srbije kao što je to napisano u tvitu Sibina Vukadinovića.

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE
Aleksandar Vulin

- Srbija je navikla na gadosti koje dolaze od ljotićevaca iz Dveri ali poslednja izjava saradnika Boška Obradovića je toliko odvratna da niko ni u najbolesnijim snovima ne bi mogao da zamisli da će neko tako nešto napisati i objaviti - naveo je Vulin komentarišući tvit Sibina Vukadinovića u kome na najbrutalniji način vređa predsednika Vučića i njegovu ćerku.

On navodi da je to što je napisao gadno i pročitati.

 

 

- Ne znam koji roditelj može da bez iskrenog besa i gađenja pročita to što je napisao bliski saradnik Boška Obradovića za maloletnu ćerku Aleksandra Vučića - ukazao je Vulin.


Prema njegovim rečima, Sibin Vukadinović, dokaz je da čovek može da bude najodvratnije biće koje je planeta Zemlja videla.

- I ne treba da se kaže da je u pitanju bolesnik, nema olakšavajućih okolnosti kao da ne zna šta radi, nema lečenja za tako loše ljude i za toliku mržnju. Jedini lek su zakoni koji će takve bednike poslati na robiju, a dok se to ne desi trpećemo iživljavanje ološa - rekao je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Damir

15.02.2020 19:03

Ovakve monstrume koji javno izgovaraju ovakve stvari i koji su pretnja za svakog normalnog čoveka ne treba držati na slobodi.

Mrmot

15.02.2020 19:04

Jedino rešenje je zapravo narod koji ovakve poslati u političku istoriju.

ana

15.02.2020 20:08

Sve te uvrede, nebuloze koje izlaze iz usta ovog coveka govore o njemu kao coveku, tj necoveku.Trebonoma za lazi i klevetu da odgovara pred zakonom.

Dejan

15.02.2020 20:21

Sibin Vukadinovića je jedna velika sramota. Osuđujem ovako njegovo ponašanje. Apelujem na nadleže da što pre reaguju.