I Veselji izgubio živce zbog Kurtija: Neznalica, slabić i prevarant

Autor: Tanjug

Vesti

27.02.2020

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider opozicione Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji ocenio je večeras pošto je kosovski premijer Aljbin Kurti obelodanio da će ukinuti takse na srpsku robu, da je Kurti ucenjen i da će potrošiti sebe brže nego što se očekivalo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kadri Veselji

Kako porenosi Kosovo onlajn, Veselji je u objavi na Fejsbuku naveo da Kurti ispada i neznalica i slabić i prevarant, i da bi Kosovo pod njegovim vođstvom moglo da bude ozbiljno ugroženo.

- Ništa novo od Aljbina. Barem da je ispoštovao autorska prava. Jer njegova odluka o taksi i reciprocitetu pozajmljena je ideja iz mog predloga iz januara 2019. godine, koju je, kao i sve drugo, on odbacio. Kao opozicija, bio je u stanju da zapali Kosovo i iskoristi nasilje i živote idealističke omladine da dođe na vlast. Danas, kada on vodi Vladu Kosova, njegov ideal izgleda samo održavanje na vlasti. Ucenjen, potrošice sebe brže nego što su drugi očekivali - poručio je Veselji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading