Studenti Pravnog fakulteta zahtevaju: Izbacite Milove diplomate iz srpskih ambasada!

Autor: srpskoujedinjenje.com, republika.rs

Vesti

01.03.2020

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studentski klub Pravnog fakulteta, sa blagoslovom Njegove svetosti Patrijarha srpskog Irineja, organizovao je litiju za spas srpskog naroda i Crkve u Crnoj Gori, na Kosovu i Metohiji i u svim srpskim zemljama.

RepublikaFoto: facebook.com/Antonije Tony Kovacevic
Foto: Ilustracija

Litija se okupila u petak 28.02. kod crkve Svetog Marka u Beogradu u 18 časova, gde je održan i skup podrške za srpski narod i Crkvu u Crnoj Gori. Govorili su studenti Danica Stepanović, Pavle Maljković i Nemanja Vučković. Militveni hod ,predvođen sveštenstvom i studentima, išao je od crkve Svetog Marka do crkve Svetog Đorđa na Banovom brdu, gde je priređen moleban.

Zahtev organizatora litije je:

Raskidanje  ugovora iz 2014. godine i izbacivanje diplomata Mila Đukanovića iz srpskih ambasada, jer na osnovu ovog ugovora oni imaju smeštaj u preko 40 srpskih ambasada i time koriste naše resurse, dok neprestano ugnjetavaju  srpski narod i Crkvu u Crnoj Gori.

Naredna Beogradska litija biće održana u petak 06.03. u 18 časova kod crkve Svetog Marka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krsta

01.03.2020 15:32

Studenti su uvek u pravu.