Vesiću prekipelo: Vreme je da fašista Obradović odgovara za pozive na puč

Autor:

Vesti

03.03.2020

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oštro je osudio pozive na puč koje propagira Boško Obradović, ocenjujući da su takvi istupi posledica "propale i kukavičke politike" koju sprovodi lider Dveri.

RepublikaFoto: Tanjug
Goran Vesić

Vesić je ovo napisao na svom Fejsbuk profilu, dodajući da je došlo kranje vreme da Obradović odgovara za pozive na nasilno rušenje poretka i zloupotrebu policije i vojske.

- Obradoviću do sada nije uspelo da sruši legalnu izabranu vlast na izborima, da preuzme RTS i Pink, da zauzme Predsedništvo Srbije i Skupštinu grada Beograda. Pošto kukavica nije uspela sama sada zloupotrebljava policiju i vojsku i poziva na puč i državni udar.

- Vreme je da fašista Obradović konačno odgovara za pozive na puč. Pa da tužilaštvo utvrdi da li je za krivičnu odgovornost ili za hospitalizaciju. U Obradovićevom slučaju oba ishoda su moguća - napisao je Goran Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading