Knežević o Obradovićevom pozivu na puč: Iz njega govori samo mržnja, nadležni da reaguju

Autor: Tanjug

Vesti

03.03.2020

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član predsedništva SNS i ministar privrede Goran Knežević rekao je danas da poziv na puč Boška Obradovića nadilazi sferu dozvoljene političke borbe i da nadležne službe treba hitno da reaguju posle njegovih reči.

RepublikaFoto: Tanjug
Goran Knežević

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je danas vojsku i policiju da u preuzmu vlast u zemlji i zaštite granice od migranata, a da , kako je rekao, predsednik Aleksandar Vučić bude izlovan, jer je po njegovim rečima postao bezbednosna pretnja zbog politike koju vodi prema migrantima.

- Poziv na puč Boška Obradovića je potez koji nadilazi sferu dozvoljene političke borbe. U ovakvim izjavama, nalazi se sve od čega Aleksandar Vučić i SNS pokušavaju da zaštite Srbiju, od ekstremizma, ratnih huškača, zveckanja oružja, ugožavanja bilo čijih života - rekao je Knežević za Tanjug.


Srbija je, dodaje, država koja ima jake institucije da se brinu o bezbednosti zemlje pod svim okolnostima.

- Gospodin Obradović je za hitnu reakciju nadležnih službi, a jasno je da iz njegove stranke govori samo mržnja, što smo i videli prethodnih dana - rekao je Knežević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading