Vesić optimističan uoči izbora: Siguran sam da će građani doneti pravu odluku i podržati Vučića

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.03.2020

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić dao je potpisao je danas podršku listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu" i poručio da će 26. aprila u rukama građana Srbije biti odluka kako će se naša zemlja dalje razvijati.

RepublikaFoto: Republika
Goran Vesić

On je u Opštinskom odboru SNS Vračar rekao da će građani odlučiti da li žele da se nastave promene i reforme i da li žele da Aleksandar Vučić i SNS, koji su izgradili 350 kilomatara auto-puteva, u naredne četiri godine izgrade još 700 kilometara.

- Da li cene to što je infalcija od 11 odsto 2011. u 2019. bila 1,9 odsto, da li žele da Srbija nastavi sa promene, da li žele da raste životni standard? Danas je u Beogradu prosečna plata 633 evra, pre šest godina je bila 465 evra, danas je u Srbiji prosečna plata 500 evbra, a 2012. je bila oko 310 evra - rekao je Vesić.

Naveo je da građani treba da kažu da li žele da pozicija Srbije u međunarodnoj zajednici bude još bolja, da li žele da se nastave promene ili žele da se vrate na staro, pre 2012. godine.

- Građani su uvek u pravu. Aposutno sam siguran da će građani doneti pravu odluku, da će podržati listu Aleksandar Vučić - Za našu decu, da će podržati one koji vode ovu zemlju u pravom pravcu - rekao je Vesić.

Naveo je da pre nego što donesu odluku, građani treba da sebi daju odgovor na tri pitanja.

- Da li se danas u Srbiji živi bolje nego 2012. godine? Da li oni koji ne vide da se grade putevi, da raste životni standard, da imamo nove investicije, da se smanjila nezaposlenost, da Srbija bolje stoji u međunarodnoj zajednici? Da li ti mogu da vode Srbiju? Na kraju, ono što je najvažnije pitanje - da li Srbiju u kojoj zele da njihova deca žive može da izgradi Aleksandar Vučić ili bilo koji drugi politčar - kaže Vesić.

Smatra da je odgovor vrlo jasan i da će građani odlučiti da je to lista Aleksandar Vučić - Za našu decu i da će Srbija na taj način nastaviti putem promena i daljeg razvoja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading