Vesić: Prošlo je vreme kada su političari hapsili, neka Đilas prijavi sebe tužiocima koje je postavio za vreme svoje vlasti

Autor: Republika

Vesti

05.03.2020

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Današnji Đilasov dolazak ispred Predsedništva Srbije pokazuje kako on razume da funkcioniše država", izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Goran Vesić

- Pa nije ovo vreme kada su Tadić, Đilas i Jeremić vladali Srbijom i kada su političari odlučivali koga će da hapse. Treba li da podsećam na slučaj Gorana Kneževića ili nešto što Đilas dobro zna - slučaj Vlade Šubarevića - napominje Vesić i dodaje da je "prošlo vreme kada su političari hapsili i to bi Đilas trebalo da zna kada nudi sebe da bude uhapšen".

- Prošlo je . Neka sebe lepo prijavi tužiocima od kojih je većinu sam postavio dok je bio na vlasti. Zato sada Đilas, koji je primer za zloupotrebu službenog položaja i koji je dok je bio na vlasti postao vlasnik nekretnina veličine trećine Marakane, može da se šegači sa državom i da “proziva” svoje tužioce - zaključuje zamenik gradonačelnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Miki

05.03.2020 13:44

Djilas je jedna obicna pokvarena kukavica.

Mita

05.03.2020 14:02

Djilasovo pravo lice svi dobro znaju. Zato mu nijedno pretvaranje ne ide na ruku, dublje pada u ocima gradjana.

Verica

05.03.2020 14:09

Proslo je vreme kada su Tadic,Djilas i Jeremic smenjivali sudije i tuzioce i postavljali svoje poslusnike.

Draginja

05.03.2020 19:32

Za vreme zutih svi koji su bili nepodobni su posmenjivani i postavljani oni koji su odgovarali Djilasu.