Lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" KRCATA poznatim imenima, a evo šta je poručio naš reprezentativac

Autor: objektiv.rs

Vesti

05.03.2020

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Zvezdara "puca" od broja i značaja javnih ličnosti koje su odlučile da glasaju za budućnost Srbije. Na listi su modna kreatorka Suzana Perić, košarkaš Đorđe Gagić, pevačice Neda Ukraden i Vesna Zmijanac, zamenik direktora KBC Zvezdara dr Vojislav Lekić i mnogi drugi.

RepublikaFoto: youtube.com/EUROLEAGUE BASKETBALL
Đorđe Gagić

Reprezentativac Srbije i bivši košarkaš Partizana Đorđe Gagić kaže da je oduševljen kako danas izgleda Zvezdara.

- Odluka da budem deo liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" bila je jednostavna i doneta srcem, kako mi sportisti i donosimo odluke. Podržavam politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke zbog budućnosti naše dece, zbog šanse koju dobijaju mladi u svojoj zemlji, zbog svega što je za našu zemlju urađeno u prethodnom periodu, zbog napretka Srbije na svim poljima. Taj prosperitet oseća se i na Zvezdari gde je u protekle 4 godine urađeno mnogo, mnogi krajevi Zvezdare su po prvi put dobili parkić, igralište, pa čak i kanalizaciju i asfaltiran put. To je rezultat odgovorne politike koju je sprovodila vlast na Zvezdari predvođena Srpskom naprednom strankom u prethodne 4 godine. Bila bi mi čast da budem deo tima koji će nastaviti sa razvijanjem svih krajeva Zvezdare u narednom periodu i da svojim idejama i energijom doprinesem stvaranju još bolje Zvezdare za našu decu - rekao je Gagić.

Opština Zvezdara posle ovakvih reči može samo da bude ponosna na sve što je postigla u proteklom periodu, kao i da samo nastavi sa još većom posvećenošću građanima i ciljevima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Miki

05.03.2020 14:12

Listu SNS-a podrzavaju ljudi koji su dosta toga postigli u svojoj profesiji, sto govori dosta o tome kakav je lik i delo SNS-a.

Damir

05.03.2020 14:41

Predsednik Vučić i SNS uživaju ogromno poverenje gradjana jer iza njih stoji rad i veliki postignuti rezultati.

Ana

05.03.2020 14:46

Bravo Đorđe, tako razmislja pametan momak. I ja sam na istoj listi iz istih razloga.

Verica

05.03.2020 14:57

Opstina Zvezdara puna je pristalica SNS