Stefanović podržao izbornu listu SNS: Mi danas imamo dobru budućnost

Autor: Novosti, Republika

Vesti

04.03.2020

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski odbori Srpske napredne stranke u sredu su od 16 časova započeli prikupljanje potpisa podrške listi za predstojeće izbore. Član Predsedništva i predsednik Gradskog odbora Beograd Nebojša Stefanović, podršku listi pružio je na Voždovcu.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović

Prema rečima Stefanovića ogroman broj ljudi koji je danas širom Srbije došao da podrži listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu", jasno pokazuje da želi da Srbija nastavi u ovom pravcu i da ide putem reformi, da naš životni standard raste, da podižemo našu ekonomiju i da živimo bolje.

- Ono što su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka u prethodnom periodu napravili jasno je ucrtalo put i na mnogo načina promenilo Srbiju. Promenilo je na način da mi danas imamo dobru budućnost, da ne strahujemo za ono što je ispred nas, da se radujemo svakoj novoj fabrici, da se radujemo svakom novom uspehu naše zemlje i da uspevamo da obezbedimo budućnost za našu decu - rekao je Stefanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Tanja

05.03.2020 08:13

Narod je uz Vucica,, vratili ste veru u Srpstvo!

Maja

05.03.2020 08:27

Pravi izbor

Goran

05.03.2020 08:28

Srbija i Srbi su uz SNS.

ana

05.03.2020 08:40

Mi danas imamo cemu da se nadamo!