Bolesno! Sergej priziva smrt predsednika Srbije: Nek Vučić umre, nije važan način?!

Autor:

Vesti

13.03.2020

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović priziva smrt predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Naime, on je na Tviteru u prepisci s pratiocima naveo da mu nije bitno da li će Vučić stradati od koronavirusa ili nečeg drugog, što dalje implicira da želi da predsednik strada po svaku cenu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. DROBNJAK
Sergej Trifunović

Povod za ovakvu Trifunovićevu objavu bila je konferencija za novinare na kojoj se građanima obratio predsednik Srbije i lekari koji se bore protiv širenja koronavirusa. U jednom trenutku Vučić se zakašljao, što je navelo Sergeja da povede Tviter sledbenike u masovno prizivanje razboljevanja Vučića.

- Počelo je. Vo imja oca - napisao je Trifunović.

Usledili su brojni retvitovi, puni neumesnih šala koje nimalo nisu primerene situaciji u kojoj je društvo najlakše uzbuniti putem društvenih mreža. Ređale su se aluzije na to da bi bilo poželjno da predsednik bude zaražen ovim virusom, a na pitanje upućeno Sergeju da li bi on voleo da taj virus odnese i Vučića, Sergej je odgovorio:

- Sestro, u takvom smo ku*cu da mi sredstvo bitno nije.

Trifunoviću ni to nije bilo dovoljno, podržao je poređenje naših ljudi i aktera filma "Kasandrin most", u kome putnike voza stavljaju u karantin i šalju na put bez povratka. Trifunovićev komentar do zaključenja ovog broja nismo dobili. S druge strane, Milenko Jovanov, potpredsednik Srpske napredne stranke, osudio je Trifunovićev govor mržnje:

- On očigledno boluje od mnogo teže bolesti nego što je koronavirus. Ne postoje reči koje bi opisale koliko su jadni i bedni svi koji ovu situaciju koriste za napade na Vučića, a umobolni paćenici, koji, pored toga još priželjkuju i njegovu smrt, ne zaslužuju nikakav komentar. I onda se čude što ih se narod gadi i što ih ne podržava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja Cvetanovic

13.03.2020 19:10

Pa ovo je bezobrazluk!