NEMAMO ŠTA DA KRIJEMO! Lončar: U KCS nema pozitivnih na koronavirus

Autor: Tanjug

Vesti

14.03.2020

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U Kliničkom centru Srbije nema pacijenta ni zdravstvenih radnika koji je pozitivan na korona virus, i ne postoji nijedan razlog da to krijemo", rekao je večeras ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

RepublikaFoto: Tanjug/T. DROBNJAK
Zlatibor Lončar

- To su činjenice, proverene, ne možemo da sprečimo da nešto kruži. Ali ovo je jedina istina, jer nemamo nijedan razlog da to krijemo - rekao je Lončar na konferenciji za novinare, upitan da prokomentariše informacije da Internetom kruži snimak sa ORL Kliničkog centra na kojem zdravstvena radnica kaže da ne mogu da prime pacijente, jer imaju potvrđen virus.

Lončar je rekao da je zaključak današnje sednice kriznog štaba da je dosad sve urađeno maksimalno u datim okolnostima, od preduzetih mera do svega što je urađeno.


Ministar je dodao da ne može da se stane na tome, da se prikupljaju sve informacije iz regiona i drugih zemalja.

- Pokušavamo da nađemo najbolja rešenja i da iskoristimo iskustva onih kod kojih je ova faza već prošla. Hvala svima na pomoći koju nam ustupaju - rekao je on i dodao da smo mi usmereni sami na sebe.

Nema zajedničkog stava da će svi reagovati u regionu ovako ili u Evropi, kazao je Lončar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading