(FOTO) Vučić se zahvalio lekarima i svim zdravstvenim radnicima i pozvao građane da pokažu solidarnost!

Autor: Republika

Vesti

17.03.2020

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije se, povodom vanrednog stanja i borbe protiv koronavirusa, još jednom oglasio na Instagramu i zahvalio onima koji su u ovom trenutku na najodgovornijem mestu - lekarima i svim zdravstvenim radnicima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

- Veliko hvala našim lekarima, medicinskim sestrama, svim zdravstvenim radnicima što požrtvovano pomažu svom narodu. Pozivam sve građane da pokažu solidarnost, ozbiljnost i ljubav prema Srbiji, da i mi pomognemo našim lekarima - da imaju što manje posla - napisao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
star

17.03.2020 09:48

Treba izdržati nadčovečanske napore kojima su izloženi naši sjajni medicinski radnici, da svima nama u Srbiji bude bolje toko pandemije korona virusom.

Kale

17.03.2020 09:50

Lekari i medicinsko osoblje su najugrozeniji. Oni daju najveci doprinos za sve nas i treba ih maksimalno podrzati u ovom trenutku.

Miki

17.03.2020 09:52

Nasi zdravstveni radnici su uvek na visini zadatka, gradjani Srbije treba da slusaju mere predostroznosti u borbi protiv korona virusa i tako olaksaju posao medicinskom osoblju.

profesor1984

17.03.2020 09:52

Svi za jednog jedan za sve. Treba da pokazemo da smo slozni kada je najteze.