Ministar Vulin: Molim starije građane da ostanu u svojim domovima u ovoj ozbiljnoj situaciji!

Autor: Republika

Vesti

19.03.2020

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane apelovao je danas na sve građane Srbije da budu disciplinovani i da se pridržavaju svih mera Vlade Srbije na suzbijanju širenja pandemije izazvane virusom korona. Gostujući u jutarnjem programu TV Pink, ministar Vulin posebno je apelovao na starije ljude, one preko 65 godina, da ne izlaze iz svojih stanova i kuća, kako ne bi izložili sebe i druge mogućoj infekciji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

- Ovo je borba za naše roditelje, za naše starije. Hoćemo da im sačuvamo život - istakao je ministar Vulin.

- Starije molim, ostanite u kućama, slušajte svoju državu, zbog svoje dece. Ako vama nije važno, nama ste važni. Nama je bitno da budete živi i zdravi -poručio je starijim osobama ministar Vulin.

 
On je pohvalio mlade koji su se organizovali i pružaju pomoć starijim, pre svega u nabavkama namirnica, potvrđujući solidarnost među gerenacijama.
 
- Naši najdraži i najstariji, slušajte svoju državu kao što ste uvek bili uz svoju državu. Nemoj sad da nas ostavite bez vas - apelovao je ministar Vulin na starije ljude, pozivajući ih da ostanu u svojim domovima i da ima ko da brine o njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading