Umesto da pomogne građanima, on bi da se igra politike: Mirković oštro kritikovao Obradovića

Autor: Tanjug

Vesti

20.03.2020

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povdom objave lidera Dveri Boška Obradovića "da je u pripremi njegova knjiga o korupciji u MUP i u vrhu SNS", šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković oštro je večeras kritikovao Obradovića, navodeći da se, umesto da u teškim vremenima pomaže građanima, on skreće na sebe pažnju i igra se politike.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Mirković kaže da Obradović nastavlja da reciklira stare laži ne bi li na sebe skrenuo pažnju.

- Umesto da svoj očigledan višak vremena iskoristi kako bi pomogao građanima, makar noseći jednu kesu namirnica penzionerima, on se i danas igra politike napadajući Nebojšu Stefanovića, čoveka koji je samo u jednom danu učinio više za Srbiju nego što su Obradović i šefovi mu Ðilas i Jeremić za ceo svoj život", rekao je Mirković.


Kako se navodi u saopštenju gradskog odbora SNS, ovakvi potezi pokazuju da je u SzS-u na snazi odsustvo svake empatije i solidarnosti i da ih u ovako ozbiljnoj situaciji zanima jedino i isključivo fotelja i vlast.

- Radi istine, sve ovo Obradović je počeo da radi nakon hapšenja narko-dilera Tocila, sa kojim ga mediji povezuju zbog kumovskih veza, zatim napad na čoveka koji je vodio akciju hapšenja narko-dilera Dabovića, kojeg hrani Dragan Ðilas u zatvoru, tako da se osveta ljudima koji samo rade svoj posao i našu decu čuvaju od droge nastavlja i sada kada se svi borimo da se sačuva svaki život u našoj zemlji i kada su ti ljudi i danas u prvim redovima borbe protiv ovog opasnog virusa - napisao je Mirković.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija


Dodao je da očekuje i da Obradović napadne policiju, jer je "Marinika Tepić, čuvena po svojim neistinama, više puta viđena, a čak i finansirala, gle čuda, još jednog narko-dilera, pa se nameće pitanje da li je SzS nekakav skup partija ili skup različitih kartela?"

- Zaslepljen mržnjom i bolesnom željom da bude ministar policije neka nastavi sa iznošenjem starih laži, Nebojša Stefanović zajedno sa Aleksandrom Vučićem, medicinskim radnicima, vojskom, policijom i građanima imaju preča posla - naveo je on.

- Taj posao je danas bitka za život naših najstarijih koji su i najugroženiji korona virusom, ali i bitka za svakog čoveka, jer Srbija mora da pobedi - zaključio je Mirković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading