NA SAJMU ĆE BITI STOLOVI ZA STONI TENIS I BILIJAR: Premijerka otkrila kako će izgledati hale u kojima će biti smeštni pacijenti sa blagim simptomima

Autor: Tanjug

Vesti

25.03.2020

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić rekla je večeras da će objekat Sajma na kome će se smeštati oboleli sa blagim simptomima korona virusa biti uređen i da neće izgledati kao sada.

RepublikaFoto: twitter.com/profa
Kreveti na Sajmu

- Nikome nije namera da ljudima otežava - rekla je Brnabić na tv Prva.

Ona je objasnila da hoteli nisu pogodni kada je u pitanju obezbede, i da se zato pribeglo ovom rešenju.


- Koliko god Sajam bio ovakav ili onakav, zdravlje naše porodice je bitnije. Radimo sve što je u našoj moći da to unapredimo - kaže ona i dodaje da će Sajam izgledati drugačije kao i da je greška što su slike prikazane ranije, pre uređenja.

- Imaćemo sepratore, stolove gde ljiudi mogu da rade i jedu, biće stolova za stoni tenis i bilijar - rekla je premijerka.

Ona je navela da će se mere uvoditi pravovremeno, da će se situacija pratiti i da će se videti da li je neophodno izolovati pojedine gradove i opštine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Rasko

25.03.2020 19:00

Važno je da izdržimo, da budemo jaki, sa se pridržavamo svih mera, šta nam predsednik kaže , samo tako imamo šansu da ne prođemo kao Italija i Španija..

M Novosel

26.03.2020 06:11

@Rasko - Rasko:Država je zaista preduzela sve mere da obezbedi pristojan smeštaj za one koji su zaraženi sa ovom teškom bolešću i to zaslužuje sve pohvale.

Jana

25.03.2020 19:10

Mozda je i bolje da ljudi vide i konacno shvate o kakvom problemu se radi i sa kojim zlom se covecanstvo susrece, da probude svest i odgovornost i postuju sve mere.

Una

25.03.2020 19:17

Veoma je vazno za sve nas da izdrzimo i istrajemo u ovom.