Zajedno možemo da pobedimo! VUČIĆ POZVAO VOLONTERE DA POMOGNU

Autor: Tanjug

Vesti

25.03.2020

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučih pozvao je večeras sve koji ne spadaju u rizičnu grupu u vezi sa koronavirusom da se prijave da budu volonteri.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

- Ako ne spadate u rizičnu grupu, mladi ste i zdravi, imate slobodnog vremena i želite da pomognete ugroženim kategorijama stanovništva, sada to možete učiniti prijavom na novi jedinstveni sistem za evidenciju volontera i volonterki u Republici Srbiji - napisao je Vučić na Instagram nalogu "avucic", uz hešteg budiVolonter.

Predsednik je istakao je da je u danima pred nama, kada je potrebno da najugroženiji ostanu u svojim domovima kako se ne bi zarazili korona virusom, pomoć volontera i volonterki veoma važna.


- Zajedno možemo da pobedimo! Zajedno možemo sve - napisao je Vučić na Instagram nalogu "avucic".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
sanja060

25.03.2020 20:11

najvaznije je da najugroženiji ostanu u svojim domovima kako se ne bi zarazili korona virusom, pomoć volontera i volonterki veoma važna.

Nina

25.03.2020 20:16

Volonteri su sada najpotrebniji u ovoj borbi,protiv korona virusa koji vlada u Srbiji.

Anka

25.03.2020 21:46

Sve donesene mere su samo i iskljucivo za dobro svakog od nas, moramo pruziti maksimum odgovornosti i ispostovati sve sto kaze struka i vlada.

Jasna

25.03.2020 21:50

Pomoć volontera u borbi protiv korona virusa je sada najpotrebnija.