ŠIRENJE LAŽNIH VESTI: Premijerka bez pardona odgovorila Biltu

Autor: Tanjug

Vesti

27.03.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić uputila je odgovor na neprimereni Tvit švedskog diplomate i političara Karla Bilta.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Ana Brnabić

Brnabić smatra da Bilt širi lažne vesti ne iz loše namere, već zbog nedostatka informacija.

- Pretpostavimo da širenje lažnih vesti da bi poslao snažnu politčku poruku Karl Bilt duguje nedostatku informacija, a ne lošoj nameri. Taj avion je nosio pomoć iz Kine kao i medicisnku opremu koju je Srbija kupila. Naši partnetri iz EU platili su transport i mi smo im neizmerno zahvalni - napisala je Brnabić na tviteru.


Bilt je ranije danas prigovorio što predsednik Srbije Aleksandar Vučić pridaje veliki značaj kada Kina uputi pomoć Srbiji, ali ne kako tvrdi i kada to učini EU.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mučenik

21.02.2023 20:44

LAŽ SE POKRIVA IZMIŠLJENIM LAŽIMA! U slučaju poklone ΛV fondaciji Klintonovih koje je dao 2014. godine ne da nije tačno ono što je iznela Stamenkovski, već ta cifra je tri miliona dolara. Tada se ΛV slikao sa Klintonovim parom sav srećan i radostan u sredini, a bio je u društvu najvećeg zločinca nad srpskim narodom, čak i veći od Hitlera.Brnabićeva možda i ne zna jer je bila maloletna i nije je interesovalo. Sledeće Toni Bler, drugi zločinac nad Srbijom iz 1999. Godine je glavni savetnik ΛV, a njegova supruga glavninaš advokat pred sudovima u inostranstvu I to sve za velike naše pare. Prema tome, Brnabićeva može da priča samo laži, a ne priliči joj. Koga laže, može samo sebe?