VULIN: Umesto što pljuje i laže, Đilas bi mogao da donira deo svog bogatstva!

Autor: Tanjug

Vesti

28.03.2020

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je večeras da neće dozvoliti Draganu Ðilasu da gazi po radu svih koji Srbiju i njega u njoj čuvaju od užasa korona virusa.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

- Od početka krize Ðilas i njegovi zaposleni u Savezu za Srbiju pljuju, lažu i napadaju Srbiju. Ðilas se bunio što vojska ima maske, pokušavao da vojnike posvađa sa medicinskim sestrama. Lagali su o broju zaraženih, izmišljali stotine mrtvih, Boško Obradović je pokazivao slike iz Italije i tvrdio da su u pitanju šatori na Avali, Tepićeva, Aleskić, pljuvali su po Srbiji gde god su stigli. Napadali su Vučića što ne uvodi vanredne mere, a onda su ga napali zato što ih je uveo. Bolnicu na sajmu su poredili sa logorom i nisu ućutali ni kada su kineski stručnjaci rekli da je to najbolja poljska bolnica na svetu - rekao je Vulin.

On je dodao i da su pozivali građane Srbije da ne slušaju lekare, da se pobune, saopštio je Pokret socijalista.


- Tražili su sve što su mislili da će naneti štetu Vučiću, a koliko će to koštati Srbiju, nije ih bilo briga - naveo je Vulin.

On je rekao da "Ðilas za vreme svoje vlasti nije ostavio ni respiratore, ni obnovljene bolnice, ni velike plate u zdravstvu, ali jeste dugove i zdravstvo u kome je i stomatolog bio luksuz".

- Sada je prilika da Ðilas donira deo svog bogatstva i pokaže da na zarađene stotine miliona evra nije problem da za respirstore izdvoji nekoliko miliona. Ne treba nam sukob, ne treba nam dnevna politika, ali neću da dopustim da Ðilas gazi po radu svih koji Srbiju i njega u njoj čuvaju od užasa korona korone - poručio je Vulin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Tanjica

28.03.2020 20:44

Djilas lazima nece pomoci nikome,a bar jedan respirator ako bi donirao spasao bi mnogo zivota.

Odgovori 10 0
Đoka

28.03.2020 22:17

@Tanjica - Samo doniranje 30 respiratora Đilasa spasava.

Lane

28.03.2020 20:51

Tako je, doniraj i ti Djilase nesto. Bar jedan aspirator.

nikola

28.03.2020 20:58

Djilas bi pre izabrao da ode na onaj svet ako treba nego da da iz svog dzepa ili da donira nesto.