OSTANITE KOD KUĆE: Vesić predložio građanima kako da ispune vreme u samoizolaciji!

Autor: Republika

Vesti

04.04.2020

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslušajte savet nadležnih - ostanite kod kuće, to je rečenica koju više puta dnevno ponavljaju svi predstavnici vlasti jer to je jedini način da pobedimo u borbi protiv koronavirusa! Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podelio je na fejsbuku i predloge kako da kvalitetno ispunite vreme u samoizolaciji...

RepublikaFoto: Tanjug/T. Radovanović
Goran Vesić

Vesić je naveo nekoliko virtuelnih tura koje ovih dana možete da "obiđete" iz svoje fotelje.

Ovo je veoma koristan i edukativan sadržaj koji će vam omogućiti da na pravi način potrošite vreme koje provodite u kući ili stanu. 

On u ovom postu ostavlja i linkove za prisutup arhivi biblioteka, za razne kurseve koji omogućavaju usavršavanja u mnogim oblastima, linkove za online praćenje koncerata, predstava i raznih vrsta zanimljivog sadržaja.

Ovaj potez Vesića je još jedna potvrda da nema oprravdanja za one koji ne žele da poštuju propisane mere jer, očigledno, postoji način da se kvalitetno vreme provede i u kući, bez izlaska napolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Vuk

04.04.2020 13:04

Ništa nije teško samo da se više iščupamo iz ove situacije.

Tija

04.04.2020 13:09

Podaci sa terena ukazije da nekolicina i dalje ne postuje mere! Vlada javasluk i ne briga o sebi i drugima! Ostati kod kuce,sam bez gostiju,bez druzenja je jedna od mera i osnovna!

Una

04.04.2020 13:12

Dajmo svi maksimum u postovanju mera i ucinimo sve sto je do nas da ovu tesku borbu privedemo kraju,Srbija iz ove bitke mora izaci kao pobednik.

Filip

04.04.2020 13:12

Postoji bezbroj aktivnosti koje možemo obavaljati kod kuće.