2,2 MILIONA GRAĐANA GLEDALO PREDSEDNIKA: Vučićevo gostovanje u Upitniku oborilo sve rekorde

Autor: kurir.rs, Republika

Vesti

08.04.2020

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija "Upitnik" na RTS u kojoj je sinoć gost bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić oborila je sve rekorde gledanosti.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Aleksandar Vučić

Naime, intervju autorke i voditeljke Olivere Jovićević sa predsednikom pratilo je 2.236.000 građana. 

Inače, Vučić je sinoć najavio da će policijski čas ovog vikenda biti produžen, a Vlada Srbije donela je novu meru zabrane kretanja već danas.

- Gledaćemo da vanredno stanje ukinemo prvom prilikom, a da ne ugrozimo javno zdravlje, poručio je Vučić, ocenivši da bi moglo biti ukinuto u roku od mesec dana, a možda i ranije i da već sada "vidi svetlo na kraju tunela".

- Gledaćemo da vanredno stanje ukinemo prvom prilikom. Daćemo mi preduzetnicima, paušalcima i isplatićemo taj novac. Sačekaćemo još malo, i onda ćemo da im isplatimo dva minimalca kako bi sačuvali ljude i radna mesta. Naravno da će biti otpuštanja u privatnom sektoru, a u javnom se za sada dobro držimo. Penzije isplaćujemo u petak, 10. aprila, plus dodatnih 4.000 dinara - kazao je predsednik.

Emisija Upitnik u kojoj je gostovao Vučić imala je čak 610.000 gledalaca više od domaće serije koja je emitovana nakon intevjua.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ela

08.04.2020 15:53

Vredelo je pogledati.

Odgovori 10 1
Ela

08.04.2020 15:58

Zbog neodgovornih gradjana policijski cas je produzen.

Odgovori 11 1