SRAM TE BILO! Dok se neko bori da sačuva živote, Radulović poziva na "PUČ"?!

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

10.04.2020

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret Dosta je bilo pozvao je danas sve narodne poslanike da se okupe u holu Narodne skupštine u ponedeljak 13. aprila i zajedno zahtevaju hitnu sednicu Narodne Skupštine i , kako navode, vraćanje Srbije u Ustavni okvir" .

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Foto: Ilustracija

Poslanici DJB navode da je vanredno stanje uvedeno protivustavno i tvrdi da ga vlast zloupotrebljava da bi donosila potpuno nerazumne odluke kojima ukida prava i slobode građana u meri koja uveliko prevazilazi potrebu borbe protiv epidemije koronavirusa i ističu da da je neprihvatljivo sa poslanici ćute "o ukidanju ustavnog poretka u zemlji".

- Svako dalje ćutanje razumeće se kao znak odobravanja i kao sa učesništvo u izdaji države - poručiili su iz pokreta koji od proglašenja vanrednog stanja navodi da je tu odluku morala da potvrdi skupština.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Tijana

10.04.2020 09:47

Ideja koja je krajnje sramna. U sred borbe sa virusom.

mile

10.04.2020 11:52

@Tijana - A kad sestro slatka ako ne sad. Džabe kad sve prođe.

Jagoda

10.04.2020 10:19

Kako ih nije sramota, da se pored ove zdravstvene krize oglase i da traže hitno zasedanje Narodne skupštine. Oni srama nemaju.

Filip

10.04.2020 13:44

Radulović bezuspešno pokušava da iskoristi aktuelnu situacijiu u političke svrhe.