JA SAM DOBRO, KORONA NIJE! Miloš je pobedio opaki virus, a evo šta je imao da poruči o uslovima na Sajmu

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

15.04.2020

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz privremene bolnice na Sajmu, Miloš Kovačević, jedan od građanina Srbije koji se bori sa korona virusom, javio se sa jakom porukom za sve građane. Kovačević ne samo da se oseća bolje, već je i naveo da korona virus nije dobro.

RepublikaFoto: facebook.com/Miloš Kovačević
Miloš Kovačević (desno)

- Pozdrav iz privremene bolnice Sajam! Ja sam dobro, Koronavirus nije dobro. Pokušava da pobegne, ali sad mu je kasno - ima da ga sažvaćem.Istakao je koliko je ponosan na svoju zemlju i opisao kako je provodio dane na Sajmu.- Ponosan sam na državu Srbiju što je uspela da organizuje ovako adekvatan odgovor na zlo koje nas je udarrilo. Uslovi su odlični. Pacijenti dolaze iz raznih bolnica i svi su u jednom složni, ovo je trenutno najbolje mesto za oporavak. Odlična zdravstvena nega. Hrana je ukusna i obimna. Postoji biblioteka, tu je prostor za rekreaciju, može da se igra bilijar, stoni tenis, stoni fudbal... Hala je opremljena besplatnim brzim internetom i TV ekrani su svuda. Šetnja i druženje sa drugim pacijentima je dozvoljeno. Vojska upravlja bolnicom, a na njenom čelu je pukovnik dr Anđelković kog moram da pohvalim za odličnu organizaciju, lekari i drugo medicinsko osoblje na čelu sa potpukovnikom Dr Veljkom rade po 24 sata, bez mogućnosti za odmor. Oni su naši heroji. Strpljivo i savesno odgovaraju na zahteve pacijenata, od kojih su mnogi već mesec dana na lečenju i jako nestrpljivi za odlazak kući.Istakao je da su na fotografiji on i njegov prijatelj koji je celu noć brinuo o zdravlju pacijenata u ovoj bolnici, heroj Nikola Orelj.

- Živela Srbija! Smrt Koroni - Zdravlje narodu! Do pobede!

Поздрав из привремене болнице Сајам! Ја сам добро, Коронавирус није добро. Покушава да побегне, али сад му је касно -... Posted by Милош Ковачевић on Wednesday, April 15, 2020

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading