(FOTO) LAŽOVI SA N1 UHVAĆENI U NOVOJ MASNOJ LAŽI!

Autor: Republika

Vesti

18.04.2020

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njih je istina misaona imenica! Televizija N1 opet je uhvaćena u masnoj laži!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Nataša Kresović (u zelenom kombinezonu)

Naime, ova televizija objavija je nedavno na svom internet portalu vest u kojoj je dala prostor medicinskoj sestri Doma zdravlja Vračar Nataša K. da žestoko napadne Krizni štab i vrh države za nedostatak medicinske opreme, okrivljujući ih čak i za to što je utvrđeno da je pozitivna na virus korone.

Međutim, kako Republika ekskluzivno saznaje, Kresovićeva, kao i njena koleginica kojoj je takođe dijagnostifikovan kovid, zarazile su se van radnom mesta.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

Uz to, fotografija koju objavljujemo i više je nego očigledan dokaz da je priča o nedostatku opreme najobičniji spin, s obzirom na to da Nataša K. i njena koleginica imaju svu neophodnu i propisanu opremu.

Ovim perfidnim pokušajem spina, N1 je još jednom pokazao i dokazao da je spreman na sve vrste zloupotreba samo kako bi našao povod na napadne aktuelni režim i njegove nosioce.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

22.04.2020 00:21

Ej bilmezi dr Kon vas demantuje