Boško priželjkuje okrnjenu veliku Srbiju, Pešićka mu poručila da ćuti!

Autor: Republika

Vesti

19.04.2020

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri i jedan od glavnih saradnika Dragana Đilasa, Boško Obradović, na Tviteru je poželeo da njegova generacija doživi zajedničku državu, odnosno skup, kakav bi u najmanju ruku ličio na okrnjeni koncept velike Srbije.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd/ST/V. LUKIĆ
Vesna Pešić / Boško Obradović

Zašto je ovaj samozvani rodoljub zaboravio druge srpske zemlje za sad nije poznato, ali ionako velikodržavni projekti do sad nikome nisu dobroga doneli.

Naše društvo i država već muče višedecenijsku muku sa velikodržavnim projektom Albanaca, na koji se očigledno ugleda ovaj političar.

- Hristos vaskrse, braćo i sestre Srbi u regionu i da naša generacija dočeka da Srbija, Crna Gora i Republika Srpska budu zajednička država! Neka nam vaskrsne i ostvari se ova nacionalna ideja koja se - po rečima Miloša Crnjanskog - "kao reka ponornica kroz dubine opet vraća sebi"! - napisao je Obradović na Tviteru.

Na ovaj post reagovala je poznata Tviterašica i dežurni kritičar vlasti Vesna Pešić, rečima - bolje da ćutite.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading