Vulin: Neka sa koronom umre i ideologija sebičnosti, pljačkaških privatizacija i liberalnog kapitalizma

Autor: Republika

Vesti

01.05.2020

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Radničkoj klasi Srbije čestitam Prvi maj, praznik svih koji žive od svog rada. Nakon decenija pljačkaške privatizacije, smanjivanja mogućnosti za školovanje i lečenje, urušavanja sistema socijalne zaštite Srbija se oporavlja. Bolji ekonomski pokazatelji, više uštedjenog državnog novca omogućili su da Srbija bude medju retkim zemljama koja je zaštitila gotovo svakog svog gradjanina", rekao predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin cestitajuci danasnji praznik.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vulin

On je naglasio da je  svaki penzioner dobio 4.000 dinara, svaki prijavljeni radnik po 3 minimalne zarade, a  svako ko bude želeo dobiće još po 100 evra. "Država je pokazala da je solidarna i sposobna da pomogne a da je Aleksandar Vučić dobro vodi i u najtežim vremenima" istakao je Vulin.

 - Svima koji su se vratili u Srbiju želim da u njoj ostanu i da nikada više ne dolaze za Prvi maj kao turisti, već da uspešni i zaposleni slave svoj praznik rada, a radničkoj Srbiji želim da svaki sledeći Prvi maj proslavljamo i na uranku i na protestu ali bez bolesti i straha. Neka sa koronom umre i ideologija sebičnosti, pljačkaških privatizacija i liberalnog kapitalizma - poručio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin čestitajući Prvi maj, praznik rada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading