Nebojša Krstić brutalno reagovao na otvoreno pismo Saše Jankovića, ali i na Đilasov "emotivni" snimak

Autor:

Vesti

05.05.2020

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marketinški stručnjak, Nebojša Krstić reagovao je na otvoreno pismo Saše Jankovića upućeno predsedniku Srbije, smatrajući da ne postoji podela u društvu kako navodi Janković u pokvarenjačkom pismo, kako ga stručnjak naziva.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Krstić

- Podela u društvu ne postoji, podela nije ako 98 odsto ljudi podržava mere države, a preostali broj građana ni ne zna zašto protestuje protiv vlasti, jel protiv ideje da ih država zaštiti ili žele da iskoriste nervozu u narodu za političke poene -rekao je Krstić.

Krstić je u emisiji na B92, takođe, komentarisao i snimak Dragana Đilasa.

- Ispostavilo se da je sa neke terase, blizu stana, neko puštao zvučnike, vikao "Đilase lopove", sve je praćeno emotivnom dramatikom, da bi se nakon 10 minuta pojavila rečenica na Đilasovim medijima - napadnuta porodica Đilasa. Ko ne zna pomislio bi da je neko ušao u stan i napao ih, ustvari, neko je pravio buku u komšiluku, on ima puno pravo da mu se ne dopada to. On je istog trenutka znao ko je to puštao, njegovi mediji su pravili od toga napad, odmah je isto ponovio i u "Utisku nedelje", a onda smo imali presudu, bez dokaza da se bilo šta desilo. Videli ste tvrdnju jedne strane, ali gde je druga?Verujem da je neko pravio buku, to nije bio napad na porodicu - objasnio je Krstić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading