JOVIČIĆ: Građani ne žele politiku terora i nasilja

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

09.05.2020

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner SNS Aleksandar Jovičić izjavio je da građani Srbije žele dalji ekonomski prosperitet i razvoj zemlje, a ne žele "politiku terora i nasilja", navodeći da onima koji žele, uz nasilje da upadaju u skupštinu ili bilo koju institucija, tako nešto neće proći.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Jovičić

Jovičić je podsetio da se danas obeležava Dan pobede nad fašizmom i naglasio da je važno da se "borimo protiv fašizma koji poprima svoje oblike i u Srbiji".

- Oni koji misle da mogu da upadaju u skupštinu nasiljem, da vređaju tuđe porodice, da se obračnavaju sa ženama, sa slabijima od sebe... to im Srbiji neće proći, jer građani ne žele takvu politiku. Građani ne žele politiku terora, nasilja, to smo gledali u prošlosti. Želimo da za svagda završimo sa takvim pristupom na političkoj sceni - rekao je Jovičić.

On je naveo da se SNS, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem zalaže za razvoj zemlje, nove puteve, pruge, radna mesta... i da će građani na izborima umeti da procene za koga trreba da glasaju i kome da ukažu poverenje.

- Niko više ne želi da se vraća u prošlost. Niko ne želi paljenje skupštine, upad u skupštinu, instutucije. Građani žele normalnu, posvećenu Srbiju, jer sve radimo za bucućnost zemlje i naše dece - rekao je Jovičić.

On je istakao i da su sada apsolutni prioriteti zdravlje građana i ekonomski oporavak posle pandemije.

- I, naravno, da se još energičnije trudimo da obezbedimo prosperitet zemlje. U naredne četiri godine možemo da otvorimo još više radnih mesta, povežemo Srbiju modernim putevima i da otvorimo vrata naše zemlje u celom svetu - kazao je Jovičić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading