Boško plagijator! Kopirao Šešelja, pa Tomu Nikolića

Autor:

Vesti

11.05.2020

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović u svojoj političkoj nemoći okrenuo se plagiranju i tragikomičnim imitacijama. Suočen sa minimalnom podrškom među građanima, čas glumi Vojislava Šešelja iz devedesetih godina, a čas Tomislava Nikolića, koji je svojevremeno zbog pokušaja izborne krađe štrajkovao glađu.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Boško Obradović

Tako se osvedočeni simpatizer Dimitrija Ljotića i nasilnik juče priključio samostalnom poslaniku Miladinu Ševarliću, koji štrajkuje glađu ispred zgrade Skupštine Srbije.

- Verujem da neću biti jedini. Ne samo zbog očuvanja Kosova i Metohije u sastavu Srbije, ali na prvom mestu zato. A onda i zbog kršenja Ustava, rušenja demokratije i odlaganja izbora - napisao je Obradović na Tviteru.

POGUBLJENI LJUDI

Na to su odgovorili, takođe štrajkom glađu, poslanici SNS Aleksandar Martinović i njegova koleginica Sandra Božić, koji su pozvali tužilaštvo da reaguje zbog, kako su rekli, fašističkih ispada Obradovića i režije Dragana Đilasa.

Oni su na taj način potpuno obesmislili Boškov potez i nasmejali mu se u lice.

Boškov fijasko usred Čačka

Boškov pokušaj da organizuje protestnu vožnju po Srbiji doživeo je fijasko i u njegovom rodnom Čačku. Na ulice je izašlo tek nekoliko automobila i biciklista, predvođenih Obradovićem, koji nije krio nezadovoljstvo odzivom.

Poslanik SNS Vladimir Đukanović za Srpski telegraf kaže da ljudi kao što je Obradović nisu sposobni čak ni plagijatori da budu.

- Čega god da se dohvate, oni to upropaste. U njihovim rukama sve se osuši, a ponajviše njihove političke karijere. To su pogubljeni ljudi. Šta god da su preduzeli sve im je propalo. U svom ludilu sada lutaju i dodatno se zakopavaju - ocenjuje Đukanović.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vladimir Đukanović

Ističe da se Boškovi postupci ne mogu meriti sa postupcima Šešelja i Nikolića u prošlosti.

- Oni su to radili smisleno, imali su jasan cilj, a zna li iko danas šta je cilj Boška Obradovića u tom štrajku? Ne zna ni on sam. Čisto režiranje predstave koja je potez očajnika - zaključuje naš sagovornik.

- Apelujem na svoje stranačke kolege da ne rizikuju zdravlje zbog ovog cirkuzanta i fašiste - pozvao je Vladimir Đukanović.

IZMISLILI PODMETANJE POŽARA SINDIKALCU

Savez za Srbiju i njihov satelit sindikat Sloga pokušali su na sramotan način da zloupotrebe činjenicu da je vojnom sindikalcu Dejanu Pavloviću izgoreo bungalov u Surčinu, u kom je živeo.

U prvoj izjavi Pavlović je rekao da je do požara došlo zbog loše instalacije na rasveti koja se nalazi pored bungalova, ali je kasnije promenio ploču tvrdeći da je vatra podmetnuta.

- Isključena je voda u popodnevnim satima. Nije imalo vode jer da je imalo, pristupili bismo gašenju komšije i ja. Saznali smo da voda nije isključena na ventilu koji je za ovo naselje, već na dalekom magistralnom vodu, gde se nikada ne isključuje - rekao je očigledno kasnije "preparirani" Pavlović.

ČAČANI SE SMEJU

Da je Obradović najobičniji plagijator, ne sumnja ni Bratislav Jugović, funkcioner SNS iz Čačka.

- Mnogi Čačani sumnjaju da će Boško Obradović izdržati dugo u svom štrajku glađu, a mnogi misle i da će krišom uzimati hranu. Opozicija je najvažnija institucija i ona je zatajila, zato što je predvodi jedan nepristojno bogat čovek i jedan političar koji je u četrdesetim ponovo u pubertetu - kaže Jugović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nemanja Starović

Nemanja Starović, član GO SNS, za naš list kaže:

- Propao je i pokušaj ekstremizacije javnog mnjenja, budući da su građani Srbije pokazali jasan stav prema nasilju koje sprovodi udarna pesnica Ðilasovog Saveza za Srbiju Boško Obradović. Dovoljno govori činjenica što se njegovom pozivu na masovne proteste u subotu uveče pridružila tek nekolicina ljudi.

Savez za Srbiju je mrtav

Đilasov Savez za Srbiju definitivno je mrtav, što su potvrdili Boris Tadić, Boško Obradović i lider Dosta je bilo Saša Radulović.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boris Tadić

- Ideja bojkota se raspala, a pitanje je i da li Savez za Srbiju i dalje postoji - izjavio je Tadić.

Lider Dveri kratko je rekao:

- Ne mogu da ostanem ni u kakvom kilavom savezu ili savezu koji je za pasivan bojkot koji podrazumeva da se samo sedi i tvituje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
Saša Radulović

Saša Radulović nema dileme:

- Savez za Srbiju polako propada i nestaje, što je očigledno bio i cilj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading